LiEzA. Powered by Blogger.
RSS

~ Tag dari Atie (Mama Umairah) ~

Terima tag dari Atie.Terima kasih ye bab sudi bagi iezza tag.

1. Apakah hubungan awak dan dia? (sesiapa pon boleh)
~ Ismail - hubby tercayang

2. 5 impression terhadap dia?
~ Seorang yang bertanggungjawab
~ Seorang yang penyayang
~ Kuat makan terutama kalau wife tercayang dia nie yg masak
~ Seorang yang penyabar dgn karenah wife tercayang dia nie.
~ Sangat rajin tolong wife dia dlm urusan anak.


3. Perkara yang paling memorable yang dia lakukan kat awak?
~ Menjadikan iezza sebagai ratu hidupnya.

4. Perkara paling memorable yang dia kata pada awak?
~ Dating kali ke-2 terus bawa jumpa family untuk minta restu.

5. Kalau dia kekasih awak...... awak akan?
~ Akan hargai dia dan sayang dia sepenuh hati.

6. Kalau dia jadi musuh awak...... awak akan?
~ tarik2 hidung dia.huhuhuhu.....

7. Overall impression tentang dia?
~ Seorang anak bongsu yang manja,nakal,penyayang dan setia.Semua bestla tentang dia.

8. The most desirable thing to do to her/him?
~ Setia menanti disaat kelahiran baby boy kami.Walaupun tak dapat masuk tapi tetap menanti.

9. Apakah awak rasa tentang pandang orang terhadap awak?
~ Entah la.Sebab manusia nie selalu penilaian dia lain2.Yang penting aku happy.

10. The character of you for yourself?
~ Penyayang, setia, penyabar dll.

11. On contrary, the character you hate about you?
~ Kuat cemburu.Cemburukan tandanya sayang.

12. The most ideal person you want to be with?
~ Hubby tercayang la, sapa lagi.

15. For people who like you.... tell something about them....
~ Entah la.Ada ke yg suka ngan iezza nie.Kalau ada iezza ucapkan berbanyak terima kasih.Dan iezza akan hargai pada sesiapa yang sudi jadi sahabat iezza.

16. Ten people you tag?
~ Nak tag pada siapa pula ye......

Diharapkan nama2 yang tersenarai nie datang la ye ambil tag.Kalau dah ada abaikan aje la ye.



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 comments:

~Atie+Farid~ said...

thanks buat tag ni....hehehe

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

waahhh..bru taw ni..thnx fr ngeTAG ku..nnt ku buat keja umh yerr..

mama tisya said...

salam..

pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

~ iezza ~ said...

mama tisya > ok kak nanti iezza vote ye...

~ iezza ~ said...

E-car > wat ye kak.Jgan tak buat..

atty's said...

rajinnya buek tag

iNa said...

ade tag ye..
nti akak amik k..
tq.... :)

iNa said...

akak rase akak dh wat la tag nie....
ni link... :) ..

http://lurvemylife1983.blogspot.com/search?updated-max=2009-07-14T15%3A41%3A00%2B08%3A00&max-results=12

anyway...macih bg tag yeee.. :)

aly said...

waaahhh~!!
ade tag,,
hoho..
ni esemen neh..
hehe..
nnti aly wat esemen neh..
=))

lintasan hati said...

semoga sentiasa bahagia...amin