LiEzA. Powered by Blogger.
RSS

~ My Son 10 Months ~

Cepat betul sekarang masa nie berlalu.Sekarang anak bujang iezza yang sorang nie dah pun masuk 10 bulan.Tak sabar nak tunggu dia pandai jalan.Kalau dia dah pandai jalan rasanya tak cukup tanah kot iezza nak kejar dia.huhuuhuhu.....

Sejak dah masuk 10 bulan nie.Ayith nie mulut dia bising aje.Ada aje benda dia nak cakap.Tapi yang tau dia cakap pun."aaaa....yayayyaya....bubbubuub....ayayayyayaya".Iezza ngan hubby pun tak tau dia cakap apa.Sekarang lasak betul dia.Kalau nak pakaikan pampers tak bagi barang mainan untuk dia main kejap aje dah dia nak meniarap.Pastu kalau naik kete sekarang pasti kena lock.Sebab dia dah pandai buka pintu keta dari dalam.Dia suka buat main benda tu tarik2 pastu lepas.Dan dia juga suka nak pegang stereng kete tu.Kadang hubby bawa juga duduk dengan dia dekat satu seat.Dah dapat pegang stereng tu mula la mulut dia berbunyi "vrommm...vrommm".Kadang tengok gelagat dia yang karu nie memang geli hati.Dia juga sekarang kuat main x nak tido.Nak main aje.Kalau waktu malam tu pai mata tu merah2 menahan mata dari nak tido.And then yg iezza paling seronok atyith dah mula tumbuh gigi belah atas.Dah nampak dah kat gusi tu ada benda warna putih nak kuar apalagi tu gigi la........

Rasanya setakat nie aje la coretan iezza mengenai perkembangan anak bujang iezza yang sorang.So iezza tepek la picture dia yang 10 months nie...
...........bye................





.....Jangan lupa.Nantikan perkembangan ayith 11 bulan ye......

~ WE LOVE YOU ~





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

Aisyah AR said...

heppy selalu ya k.iezza!!!
suke tgk baby boy k.iezza...
comellllll!!!!
geram!!!
hahhaha!!!

atty's said...

nanti tau le mama dia..bila ..dpt kaki nanti..hehehehe..

~ iezza ~ said...

Atty ~ tu la dapat bayangkan tu kalau dia dah dapat kaki nanti...

Aisyah ~ tq...
baby boy tu memang comel pun.huhu

iNa said...

besar dh ayith.. :)