LiEzA. Powered by Blogger.
RSS

Birthday To Me....24th.....




Ari nie tanggal 16.06.09 my 24th birthday.Dah semakin tua aku nie kan.Kejap aje masa berlalu.Betul kata orang kalau dah masuk 20 tu mesti cepat aje rasa tuanya...huhuhuhu.....


Harapan
1 ~ Semoga dimurahkan rezeki.
2 ~ Sihat tubuh badan
3 ~ Sentiasa disayangi
4 ~ Semoga kehidupan lebih bermakna dan baghagia sentisa bersama insan tersayang.
Apa lagi ye?Buat masa nie rasanya tu aje kot.....
Aminnnn...

Tahun nie tak tau la hubby buat apa untuk aku.Macam tahun lepas hubby belikan cake dan wat party.Tapi tak ramai la hanya family yang ada kat seremban aje.Hubby kata kalau wat besar2 nanti macam budak kecik aje.huhuhuhu.......




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

iNa said...

happy birthday adik liza..hehehe..
semoga pnjg umur..murah rezeki... :)

~iSmALiEzA~ said...

Terima kasih...
Diharapkan begitu la kan,,,,,,