LiEzA. Powered by Blogger.
RSS

:~: Opis Baru :~:

Salam
Dah lama sebenarnya nak entry pasal opis baru nie.
Tapi masa tak mengizinkan.
Bz..........

Iezza start berpindah kat opis baru nie awal oktober.Waktu tu memang penatla bab nak kemas2 semua fail2 masukkan dalam kotak.Pastu kena labelkan kotak betul2 nanti takut ada yang hilang pula.

Sekarang opis iezza betul kat belakang Jusco Seremban2.Time lunch aje mesti nak gie jusco.Tapi x de nak beli apa sangat pun.Saja2 je nak pergi cuci mata hilangkan tension dah setengah hari menghadap pc dan number.Biasa la kerja kat bahagian finance wajib hadap number aje. huhuhuhuhu....

Sejak kerja kat opis baru nie tiap2 bulan kena la top up touch n go bab iezza pergi kerja ikut highway dekat sikit.Sekarang rasa dekat pula opis baru dari opis lama.Dulu masa kat opis lama punch kad selalu aje red colour.Tapi star opis baru nie tak pernah pula ada red colour lagi setakat nie.Cantik aje.hehehe....Mungkin sebab iezza boleh pecut kat highway tu pasal cepat sampai.Kat opis baru sekarang nie kalau nak makan susah sikit Jadi iezza kena la selalu bawa bekal.Masak nasi goreng,mee hoo dan apa aje yang boleh dimakan.Kalau tak de pun pagi tu makan biskut azan aje la kat opis.

Nie sesi picture yg sempat snap. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nie pic masa semua kotak dah sampai kat opis baru.Masa nie memang bersepah la.

Nie la tempat iezza.Setelah siap berkemas.

huhuhuhu..................






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

noor baizura said...

keadaan opis camni baru laaa canggih...
Cam opis akak skang...

~ iezza ~ said...

tu la.
Baru la ada semangat nak wat kerja sikit.
huhuhuhu...