LiEzA. Powered by Blogger.
RSS

:~: Menu breakfeast :~:

Salam
Pagi tadi bangun awal buat breakfeast tuk hubby.
Bab hubby masuk kerja kul 7am.Puas tanya hubby nak breakfeast apa.Hubby kata "suka ati ayg Align Centerla abang makan aje."Jadi dah puas pikir.Tiba pula rasa nak wat western punya pula.Yang ala2 macam kat hotel tu.Dalam peti sejuk ada sosej,telur dan kentang.Jadi apa lagi iezza goreng sosej sikit,pastu kentang sikit dan scramble eggs.Air pula iezza wat teh.Berselera betul hubby breakfeast pagi nie.Bab wife dia nie tak pernah pun sebelum nie wat menu macam nie.Tiba2 aje bertukar menu.
huhuhuhuhu....Lepas nie selalu la iezza wat mcm nie.Simple and sedap.





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

mama_umar said...

dapnye brekfes western..kdg dah muak dgn nasik2 and mee kan..

~ iezza ~ said...

bBetul tu kak.
Ladang kita pun tak tau nak wat breakfeast apa.
Sekali sekala memang best pun cam nie.